Doe mee met de isolatie-actie

Denkt u erover om uw woning te isoleren? Dit najaar organiseert het regionaal energieloket Delft een isolatie-actie voor particuliere huiseigenaren in Abtswoude, Buitenhof, Schieweg, Tanthof-Oost, Tanthof-West, Voordijkshoorn en Voorhof. Later dit jaar volgt een tweede ronde voor huiseigenaren in de andere wijken van Delft. Doe mee en profiteer van de voordelen. 

Isolatie-actie 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Een geïsoleerde woning is comfortabel, goed voor het klimaat en bespaart veel geld. Het regionaal energieloket Delft biedt inwoners gratis hulp en advies bij het isoleren van hun huis, op verzoek van de gemeente.  Komend najaar organiseren de gemeente en het regionaal energieloket Delft een isolatie-actie voor vloer-, bodem- en/of dakisolatie. Dit gebeurt in twee rondes. Deze eerste ronde geldt voor huiseigenaren in de bovengenoemde wijken.

Persoonlijke offerte

Meedoen aan de actie biedt veel voordelen. Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod aan installateurs in de regio bekeken. Zij hebben gekozen voor een installateur die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en garanties biedt. Dankzij het isoleren van veel woningen in een klein gebied kan het isolatiebedrijf daarbij slimmer plannen en een scherpe prijs bieden. En: het is maatwerk. Wie mee wil doen, krijgt een persoonlijke offerte, afgestemd op de eigen woning en wensen.

Online informatieavond

Bent u een woningeigenaar in een van de bovengenoemde wijken? Dan bent u van harte welkom bij de online informatieavond op donderdag 28 september van 19.30 tot 20.45 uur. U kunt zich voor de informatieavond aanmelden via de website van het Regionaal Energieloket. Wilt u straks ook echt meedoen met de actie? Dan moet u zich inschrijven vóór 31 oktober 2023.  In november volgt meer informatie over deelname aan ronde twee.