Huurteam Delft

Algemeen

Huurt u een particuliere woning of kamer in Delft? En heeft u problemen met uw woning, huurprijs of huurbaas? Het Huurteam Delft staat voor u klaar als het u niet lukt om deze problemen samen met uw verhuurder op te lossen. U kunt problemen met uw woning melden bij het Huurteam.

Huurteam Delft

Het Huurteam Delft werkt in opdracht van de gemeente. Het team geeft advies en helpt met de oplossing zodat u fijn kunt wonen. De diensten van het Huurteam zijn gratis. U kunt bijvoorbeeld bij het Huurteam terecht als:

  • uw huurcontract niet klopt
  • uw huurprijs te hoog is
  • het onderhoud van uw huurwoning gebreken vertoont
  • u te veel servicekosten betaalt

Voor wie?

Huurt u een particuliere woning of kamer in Delft? En loopt u vast in het aanspreken van uw verhuurder? Dan is het Huurteam er voor u. Huurt u een sociale huurwoning? Dan kunt u problemen melden bij:

Hoe gaat het verder?

Na uw melding neemt een medewerker van het Huurteam contact met u op. Soms kan het Huurteam dan al direct advies geven. Het kan ook nodig zijn om uw woonsituatie te bekijken. Een adviseur van het Huurteam komt dan bij u langs voor een woningopname. Daarna krijgt u advies over wat u kunt doen. De adviseur van het Huurteam begeleidt u bij het verdere traject. Zo heeft u een eigen aanspreekpunt.

Maak alleen gebruik van Huurteam

Op internet zijn partijen actief die u tegen betaling willen helpen. Wij raden u af om hier gebruik van te maken. Het afhandelen van een aanvraag duurt op die manier even lang. Maar u betaalt wel extra geld aan de tussenpartij.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Huurteam Delft. Voor vragen kunt u ook bellen, telefoon: 085 - 273 49 33. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Zie ook