Maak uw woning klaar voor de winter

De winter staat voor de deur. Weet u dat u bij verschillende (andere) inwoners, organisaties en de gemeente terecht kunt voor hulp om energie te besparen in uw woning? Hiermee maakt u uw woning comfortabel en kunt uw energieverbruik verlagen.

Gratis energiehulp

Voor veel mensen wordt het steeds moeilijker om de energierekening te betalen. De gemeente helpt mensen met een laag inkomen met het verlagen van het energieverbruik. Heeft u moeite om uw energierekening te betalen? De gratis energiehulp adviseert hoe u uw energieverbruik kunt verlagen. Deze hulp is gratis als u energietoeslag ontvangt. Ook een deel van de sociale huurders in Delft krijgt dit advies gratis. 

Isolatie-actie

Uw woning isoleren is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Hiermee kunt u ook flink besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan! Daarom organiseert Energieloket Delft een isolatie-actie voor woningeigenaren. Aanmelden voor de informatieavond kan op de website van het Regionaal Energieloket.

Energiecoaches

De energiecoaches van 015 Duurzaam helpen u graag op weg om uw huis duurzamer maken en energie besparen. De adviezen van de energiecoaches zijn onafhankelijk, gratis en op maat. Maak een afspraak met een energiecoach op de website van 015 Duurzaam.

Meer informatie

In de Stadskrant Delft van zondag 19 november leest u meer over hoe u aan de slag kan gaan. U vindt de Stadskrant Delft in de krant Delft op Zondag vanaf bladzijde 5. Of kijk op de speciale pagina over hulp bij energie besparen.