Energieloket

Wilt u weten wat u kunt verbeteren aan uw woning om energie te besparen? Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp? Of wilt u weten of u hiervoor subsidie krijgt? Dan kunt u met al uw vragen terecht bij het Energieloket van de gemeente.

Energieloket

Bij het Energieloket krijgt u betrouwbaar en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld over wat er mogelijk is om uw woning duurzamer te maken. En hoe u in uw huis energie bespaart of opwekt. Stel uw vraag via het contactformulier. Of bel 14015 (op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur).

Afspraak maken videobellen

Vanwege het coronavirus is het helaas niet mogelijk om een afspraak op het stadskantoor te maken. U kunt wel videobellen met de adviseurs. Een afspraak maakt u via het contactformulier. Geef hierbij uw vraag op. En 3 momenten waarop de adviseurs u kunnen benaderen. Doe dit minimaal 2 dagen van tevoren. U krijgt daarna een uitnodiging met de bijbehorende link en uitleg.

Energieneutraal en zonder aardgas

In 2050 wil Delft energieneutraal zijn. Ook gebruiken we dan geen aardgas meer. Onze energie komt dan van schone bronnen. Zoals zon, wind, biomassa en aardwarmte. Om dit te bereiken is het nodig dat we meer energie besparen. En dat we onze huizen klaar maken voor de toekomst. Dit kan door woningen beter te isoleren. Of door zonnepanelen en zonneboilers te plaatsen.

Uw mening
Uw mening