Energieloket Delft

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Kan ik iets doen aan de tocht in huis? Hoe werkt een warmtepomp? Wat moet ik doen als ik zonnepanelen wil? En kan ik subsidie krijgen? Voor deze en andere vragen over energiezuinig wonen kunt u terecht bij het Energieloket van de gemeente. Heeft u een bedrijf? Vraag dan gratis advies aan over het verduurzamen van uw bedrijf.

Energieloket

Bij het Energieloket krijgt u betrouwbaar en onafhankelijk advies. Bijvoorbeeld over wat er mogelijk is om uw woning duurzamer te maken. En hoe u in uw huis energie bespaart of opwekt.

Online HuisScan

Op de website van het Energieloket kunt u gratis een HuisScan doen. U krijgt dan advies over hoe u energie kunt besparen in uw woning. Het advies houdt rekening met uw woonsituatie en het soort woning dat u heeft.

Bellen of mailen

Heeft u een vraag over maatregelen om uw huis duurzamer te maken? En of u hiervoor subsidie kunt krijgen? Bel het Energieloket: 088 525 41 10. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Of e-mail naar: vragen@regionaalenergieloket.nl.

Afspraak

Wilt u een uitgebreid telefonisch adviesgesprek over het verduurzamen van uw woning? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de energieadviseur.

Op de volgende dagen kunt u ook een fysiek gesprek op het stadskantoor inplannen:

  • 22 december 2022
  • 26 januari 2023
  • 16 februari 2023
  • 23 maart 2023
  • 20 april 2023

Meer informatie

Uw mening
Uw mening