Activiteit voor Lichtjesweek? Meld het

Dit jaar is er in Delft niet alleen een Lichtjesavond, maar een Lichtjesweek: van 14 tot en met 19 december. Wilt u iets organiseren? Meld het op tijd!

Onder meer gelet op een veilige openbare ruimte worden de activiteiten dit jaar over een week gespreid. Wel blijft Lichtjesavond – 14 december – de officiële start, met een mooi programma op de Markt. Lichtjesweek staat in het teken van winterse kerstsfeer, waarin vieren en verbinden centraal staat.

Subsidie voor activiteiten

De gemeente wil ondernemers, verenigingen en andere initiatiefnemers de ruimte geven om in alle wijken van Delft en op alle dagen tijdens Lichtjesweek activiteiten te organiseren. U kunt daarvoor bij de gemeente subsidie aanvragen, zolang het beschikbare budget het toelaat. De activiteiten moeten aansluiten bij het thema van Lichtjesweek en bijdragen aan de winterse kerstsfeer in Delft waar iedereen gastvrij wordt ontvangen.

Uiterlijk 14 september

Heeft u plannen voor een activiteit? Laat dit dan uiterlijk 14 september 2021 aan de gemeente weten. Of alles mogelijk is, hangt sterk af van de coronabeperkingen van dat moment. Gelet daarop is het raadzaam in uw plan rekening te houden met spreiding in tijd en locaties.