Bijeenkomst over Abtswoudse Bos

Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 27 oktober een informatiebijeenkomst over de toekomst van het Abtswoudse Bos, aan de rand van Delft. Dat gebeurt in samenwerking met de gemeente Delft.

Presentatie van de plannen

Tijdens de bijeenkomst is er een presentatie over de plannen voor het Abtswoudse Bos. U kunt dan ook laten weten wat u van de plannen vindt. Wellicht heeft u ideeën die u graag wilt delen. De mensen van Staatsbosbeheer en de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Aantrekkelijker maken

Staatsbosbeheer wil het gebied de komende jaren aantrekkelijker te maken. Het bos moet beter aansluiten op de behoeftes van de bezoeker. Er moet onder meer een betere verbinding komen tussen het gebied en de omliggende wijken.

Wandelroutes

Het gaat in eerste instantie om de entree en de bewegwijzering van wandelroutes. De routes worden ook opgeknapt. Op die manier zijn ze straks beter toegankelijk voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn.

Speelbos

U kunt ook denken aan een route die u langs alle mooie plekjes van het gebied brengt. Een speelbos voor kinderen kan ook. Het geeft kinderen meer kans om buiten te spelen en de natuur te ontdekken.

Aanmelden verplicht

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via hofvandelfland@staatsbosbeheer.nl. Zet in uw mail ‘deelname bewonersavond kwaliteitsimpuls Abtswoudse Bos’. Doe dit uiterlijk vóór 24 oktober aanstaande. Door de coronamaatregelen is er plek voor maximaal 70 personen.

  • Wat: informatiebijeenkomst Abtswoudse Bos
  • Wanneer: woensdag 27 oktober van 19.30 – 21.30 uur
  • Waar: kantine Vitessse Delft, Henk van Riessenlaan 2, Delft