Deelstroom Delft: 'Zet m op 60'

Deelstroom Delft is met de campagne 'Zet m op 60' landelijk in de prijzen gevallen. Doet u ook mee? U kunt onder meer een jaar lang gratis energie winnen!

Deelstroom Delft is een Delftse coöperatie die zich inzet voor het opwekken van betaalbare duurzame energie met en voor haar leden. De coöperatie voert samen met Urgenda campagne voor 'Zet m op 60' en deze campagne is landelijk in de prijzen gevallen.

Geen koude douche

Doel van 'Zet m op 60' is het zoveel mogelijk terugdringen van de uitstoot van CO2. De meeste cv-ketels staan op de fabrieksinstelling van 80ºC, maar werken efficiënter op 60ºC. Deze snelle besparing scheelt veel gas, dus CO2 en geld. Zonder verlies van comfort en geen risico op een koude douche. Het aantal aanmeldingen voor de campagne is nu al zo groot, dat landelijk in de prijzen is gevallen.

Energiecoaches

Onder de naam ‘015 Duurzaam’ organiseren Deelstroom Delft en het Platform Energietransitie Delft een campagne om huiseigenaren te stimuleren energiebesparende maatregelen uit te voeren. Met de gewonnen prijs kan Deelstroom Delft de energiecoaches die gratis advies geven over verduurzaming, nog beter opleiden.  

Ketel-selfie

Wilt u een jaar lang gratis energie winnen? Doe dan ook mee en zet uw ketel op 60. Meld u aan en upload snel en ketel-selfie. De winnaars worden met loting bepaald. 

 

Uw mening
Uw mening