Denk mee over de Buytenhout

Staatsbosbeheer organiseert op zondag 29 januari en zaterdag 4 februari informatiebijeenkomsten over de toekomst van Buytenhout. Dit gebied is een mix van jonge bossen, polderlandschap, recreatie en natuur tussen Delft en Zoetermeer.

Vijf tot tien jaar

De plannen voor de komende vijf tot tien jaar gaan vooral over het gebied de Balij en het Bieslandse bos. Ook de Dobbeplas speelt een belangrijke rol. Staatsbosbeheer wil de kwaliteit van de recreatieve voorzieningen en de natuur verhogen. Belangrijk hierbij is dat recreatie en natuur in balans zijn en blijven.

Inloopmarkt

Wilt u meedenken? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op zondag 29 januari. Deze vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats Bieslandse Bos, bij Café du Midi aan de Noordeindseweg in Delfgauw. Op zaterdag 4 februari is de bijeenkomst van 10.00 tot 13.00 uur. Deze vindt plaats bij de ingang van de Balij, aan het einde van de straat Kurkhout in Zoetermeer.

Kaarten, ervaringen, ideeën

U kunt op de bijeenkomst kaarten van Staatbosbeheer bekijken en u kunt u ervaring en ideeën over het gebied delen. Meer informatie? Kijk dan op de webpagina van Staatsbosbeheer over werk in uitvoering in de Buytenhout.