Familie-activiteiten in Prinsenhof

Deze zomer, tot en met  29 augustus, kunnen gezinnen met kinderen vanaf vier jaar in Museum Prinsenhof Delft terecht voor leuke familie-activiteiten.

Inspiratie genoeg in het museum! Zo zijn er tal van porseleinen voorwerpen te zien in de tentoonstelling ‘Jingdezhen. 1000 jaar porselein’. Hoe leuk is het om een eigen mok, schaaltje of bord te beschilderen met een draak, feniks of kraanvogel? De workshop vindt iedere woensdag- en zondagmiddag plaats om 13.00 uur, 14.15 uur en 15.30 uur. Meedoen kost € 1 per persoon. Wel graag vooraf aanmelden

Speurwaaier en Prinsenpraatje

Naast de workshop is het dik de moeite waard om de familiespeurwaaier te doen: zo leert het hele gezin aan de hand van opdrachten de collectie beter kennen.
En wie meer wil weten over het museumgebouw, de tentoonstellingen en Willem van Oranje, is, voorafgaand aan een museumbezoek, welkom bij het Prinsenpraatje in de museumtuin. Het Prinsenpraatje vindt elke zondag plaats om 11.00 uur en 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan bij de kassa van het museum. Wie daarna het museum wil bezoeken, kan het beste een ticket reserveren met een tijdslot vanaf respectievelijk 11.30 uur of 14.30 uur.

Kijk voor meer informatie en leuke activiteiten – óók voor de thuisblijvers – op de website van Museum Prinsenhof Delft.