Herinrichting Oude Langendijk

Op maandag 1 maart is er van 19.30 tot 20.30 uur een digitale informatiebijeenkomst over de Oude Langendijk. Daarin geeft de gemeente informatie over de plannen voor het opnieuw inrichten van de straat. 

Er zijn al langere tijd ideeën om de entree van de binnenstad aantrekkelijker te maken. De entree loopt vanaf de Binnenwatersloot via de Peperstraat, Oude Langendijk, Nieuwe Langendijk tot aan de Marktgarage.

Rode Loper

De Stichting Centrum Management Delft (SCMD) heeft in 2017 een plan uitgewerkt voor de route, getiteld De Rode Loper. Omdat er onvoldoende budget is om de hele route opnieuw in te richten, gaat de gemeente beginnen met de Oude Langendijk. In de afgelopen maanden heeft de gemeente in overleg met de SCMD het plan voor de Oude Langendijk verder uitgewerkt. Doel is in het tweede of derde kwartaal van dit jaar te beginnen met de uitvoering.

Deelnemen? 

Tijdens de digitale informatiebijeenkomst op 1 maart vertelt de gemeente u graag meer over het ontwerp en hoe het nu verder gaat. U kunt de bijeenkomst via een computer of mobiele telefoon volgen vanuit huis. U hoeft vooraf niets te installeren. Wilt u deelnemen? Stuur dan een mail naar ProgrammasEnProjecten@Delft.nl. U krijgt dan per mail bericht over hoe u kunt deelnemen.

 

Uw mening
Uw mening