Keramiek voor coronaherdenkingsbank

Smashing Tiles Mozaïek organiseert in april, samen met de gemeente Delft, twee workshops keramiek. Tijdens de workshops maakt u keramieken kunst om de corona-herdenkingsbank in het park aan de Muyskenlaan te decoreren. Iedereen mag meedoen en de deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Draag uw steentje bij

De gemeente Delft heeft aan de Muyskenlaan een zogenoemde zakdoekjesboom geplant ter nagedachtenis aan de coronaperiode en voor iedereen die daar de effecten van heeft gevoeld. Wat hielp u door de coronatijd heen? U kunt deze woorden of zinnen vereeuwigen in de herdenkingsbank die naast de boom komt. Draag uw steentje bij en vind in september bij de opening van de herdenkingsbank datzelfde steentje terug.

19 en 29 april

De eerste workshop vindt plaats op woensdag 19 april van 13.30 tot 16.30 uur in het stadskantoor van de gemeente Delft aan het Stationsplein 1. De tweede workshop is op zaterdag 29 april van 09.00 tot 16.00 uur op de zaterdagse antiekmarkt. U vindt de kraam van Smashing Tiles Mozaïek aan de Voldersgracht.