Kerstboom adopteren?

Bij De Papaver kunt u ook dit jaar weer een kerstboom adopteren van Adopteer Een Kerstboom. Zij planten de boom na kerst terug in een kerstbomenbos. Bestaande klanten kunnen op 10 december bij De Papaver terecht. Nieuwe klanten kunnen op 11 december een adoptiekerstboom aanschaffen. Reserveren is niet mogelijk, dus wees er op tijd bij (tussen 12.00 en 16.00 uur)!

Dit jaar krijgen landelijk naar verwachting zo’n 3.000 kerstbomen een adoptiegezin. Deze bomen belanden niet in de verbrandingsoven. Adopteer Een Kerstboom plant ze in januari terug. Het zijn bovendien biologisch gekweekte kerstbomen, zonder gif of bestrijdingsmiddelen.

3 tot 5 keer

Een adoptie-kerstboom kan 3 tot 5 keer worden herplant. Gemiddeld genomen overleeft zo’n 80 tot 90 procent van de kerstbomen de herplant. Na de adoptieperiode gaat de kerstboom met pensioen op een definitieve standplaats.

Duizenden bomen gered

Wie dat wil, kan zijn eigen (gemerkte) boom een aantal jaren achter elkaar thuis adopteren. Een populair concept: ruim 2/3 van de landelijke vaste klanten wil graag hun eigen boom terugzien. Adopteer Een Kerstboom begon in 2005. Sindsdien hebben klanten van Adopteer Een Kerstboom landelijk duizenden bomen van de brandstapel gered.


Kijk voor meer informatie en prijzen op de website van De Papaver.