Kinderen in het pop-up-park

Op zondag 31 juli is het tijd voor de kinderen in het pop-up-park in Nieuw Delft. Kom jij ook? Je bent welkom tussen 13.00 tot 17.00 uur in het tijdelijke parkje tussen The Student Hotel en Anne&Max, aan het Stationsplein. Aanmelden is niet nodig.

Van alles te doen

Van 13.00 tot 17.00 uur zijn er leuke dingen te doen. Knutsel en verf je eigen vogelhuis en neem het mee naar huis. Of laat je schminken, spring op het springkussen, speel een potje twister of kom een ijsje eten.

Schilderij

Wat wil je straks gaan doen in het échte Van Leeuwenhoekpark? Daar kun je nu al een mooi schilderij van maken. En wie weet, siert straks jóuw schilderij het bouwhek. Want binnenkort begint de aanleg van dit park. Dan komt er een bouwhek, en: de mooiste schilderijen zie je dan daar.

Nu pop-up, straks…

Over een maand is het zover: dan begint de aanleg van het eerste stukje Van Leeuwenhoekpark in Nieuw Delft. Voor de eerste schop in de grond gaat, kunnen Delftenaren deze zomervakantie al even oefenen in het pop-up-park. De komende weken staan er nog enkele activiteiten op het programma, zoals een buitenbios op zondag 14 augustus. Kijk voor meer informatie op de website van het pop-up-park in Nieuw Delft.

(Foto: Jim Pennucci)

Uw mening
Uw mening