Kom erachter wat u beweegt!

Van 16-24 oktober is het de Delftse sportweek. Met tal van sport- en beweegactiviteiten waar iedereen aan kan meedoen. Van boksen en wandelen tot hardlopen en (walking) voetbal. Van aikido en (tafel)tennis tot aerobics en kung fu. Van korfbal en badminton tot hockey en kegelen. En nog veel meer – er zit voor iedereen wel een activiteit bij!

Sportkalender

Sporten en bewegen dragen bij aan de lichamelijke en mentale fitheid van mensen. Daarnaast geeft sport plezier en ontspanning en stimuleert het deelname aan de samenleving. Op HeelDelftsport.nl vindt u de sportkalender van deze sportweek. Daarin kunt u aangeven waar u aan wilt meedoen.

Gevarieerd

Heel Delft kan in de Delftse Sportweek aan de slag met sport en actief bewegen. Jong en oud, Actieve sporters en wie graag (weer) wil sporten of bewegen. Delftse sportverenigingen hebben met elkaar een enorm gevarieerd aanbod samengesteld.

Perfecte kans

Misschien hebt u wat minder gesport in de coronaperiode. Misschien wilt u starten met die ene sport of beweegactiviteit die u altijd al hebt willen uitproberen. Of misschien hebt u gewoon zin iets extra te doen om u fit te voelen. De sportweek biedt een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen plezier te beleven aan sporten en bewegen.

Kijk voor het volledige aanbod van sport- en beweegactiviteiten in de Delftse sportweek op de sportkalender – kom erachter wat ú beweegt! (Foto Remco Remeijer)