Kook voor je buur

Kookt u graag en vindt u het geen probleem om eens een portie extra te koken? Doe  dan tussen 24 september en 3 oktober ook mee met Kook Voor Je Buur!

De campagne Kook Voor Je Buur wordt georganiseerd door Stichting Thuisgekookt. Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme maaltijd en gezellig sociaal contact. De stichting roept iedereen op om tussen 24 september en 3 oktober een portie extra te koken en die via het platform thuisgekookt.nl te delen met een buur. Zo zijn er die week extra veel maaltijden tegen kostprijs (tussen de € 3 en € 6) te bestellen. En dat heeft alleen maar voordelen: buren leren elkaar beter kennen en uw buurman of -vrouw geniet dankzij u van een verse, met liefde bereide maaltijd. 

Stamppot en nasi

Stichting Thuisgekookt is een platform voor hobbykoks die tegen een vergoeding van de kostprijs maaltijden willen delen en graag iets voor een (kwetsbare) buurtgenoot willen betekenen. Bij Thuisgekookt is plaats voor alle keukens: van stamppot met een bal gehakt tot een goedgevulde nasi, van pasta bolognese tot een gezonde maaltijdsoep. Warme en verse maaltijden, sociaal contact tussen buren en buren blij maken met 'een bordje over'. zo simpel is het om een ander te helpen. 

Kookt u tussen 24 september en 3 oktober ook mee en zegt u na afloop: dat smaakt naar meer? Stichting Thuisgekookt is altijd blij met meer thuiskoks! Bent u benieuwd naar ervaringen van andere thuiskoks? Lees dan hier het verhaal van de Delftse thuiskok Sabine.