Nieuws over coronavirus

Sinds 23 maart zijn alle coronamaatregelen komen te vervallen. Wel gelden een aantal adviezen:

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Blijf thuis bij klachten en doe een (zelf)test.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.
  • Haal uw vaccinatie, booster- of herhaalprik.

Testen

Iedereen kan zich gratis laten testen. Dit zijn de testlocaties van de GGD Haaglanden. De locaties kunt u alleen op afspraak bezoeken. Of bel 0800 - 1202 (elke dag bereikbaar van 8.00 - 20.00 uur).

Vaccineren

U kunt online een afspraak maken voor vaccinatie tegen het coronavirus. Of bellen naar 0800 - 7070. U kunt natuurlijk ook terecht bij de vaste vaccinatielocatie aan de Mozartlaan 664. Dat kan op vrijdag en zaterdag van 10.00 - 15.00 uur. Kijk voor meer plekken waar u zonder afspraak terecht kunt op www.prikkenzonderafspraak.nl.

Meer informatie over vaccineren:

Vaccineren in het stadskantoor

U kunt elke dinsdag terecht in het stadskantoor voor een eerste, tweede of boosterprik tegen het coronavirus. Boosterprik alleen vanaf 18 jaar. Langskomen kan van 12.00 - 17.00 uur. Een afspraak is niet nodig. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen.

Boosterprik

Kijk voor meer informatie over de boostercampagne op de website van de Rijksoverheid. Vindt u het moeilijk om een afspraak te maken? Bij DOK kunt u hulp krijgen.

Ondernemen

Het coronavirus kan gevolgen hebben voor uw bedrijf. Op de nieuwspagina voor ondernemers vindt u meer informatie. En hoe u als bedrijf ondersteuning kunt krijgen.

Meer informatie

Ook is er een landelijk informatienummer 0800-1351 (elke dag bereikbaar van 8.00 - 20.00 uur). 

Laatste berichten

Kijk op de nieuwspagina voor de laatste berichten. En volg het nieuws uit de regio.

Uw mening
Uw mening