Omnibusenquête

Bij veel huishoudens in Delft valt deze week de nieuwe Omnibusenquête van de gemeente in de bus. In een aantal buurten gaan enquêteurs langs de deuren om bewoners te vragen mee te doen aan het onderzoek.

In het onderzoek komen Delftenaren zelf aan het woord over verschillende onderwerpen. Hoe beleeft u het wonen in Delft? Wat vindt u van de gemeentelijke dienstverlening? Voelt u zich veilig in uw buurt? Wat voor invloed heeft corona op u (gehad)?

Beter besturen

De gemeente gebruikt de informatie uit de antwoorden onder andere om het gemeentelijk beleid beter aan te laten sluiten bij de beleving van Delftenaren. Door mee te doen, helpt u om de stad beter te kunnen besturen.
De Omnibusenquête is sinds 2008 al zeven keer uitgevoerd. Het grootste deel van de vragen is gelijk gebleven. Hierdoor is het mogelijk om te zien of er veranderingen zijn in de loop van de jaren.

Enquête ontvangen?

Heeft u de enquête in de brievenbus gekregen? Dan wil de gemeente graag ook úw mening weten. U kunt zowel schriftelijk als via internet (ook in het Engels) meedoen. Dit kan tot en met 27 oktober. Deelnemers maken kans op een cadeaubon van € 50 of € 100.

Kijk voor eerdere resultaten op de gemeentesite