Op pad met de Delftpas

In één dag dwars door de beroemde plekken in Nederland lopen? Dat kan met de Delftpas! Bezoek Madurodam in Den Haag voor maar € 5 entree, in plaats van € 22.

Bekijk Nederland eens in het klein. Maak eigen muziek als DJ en laat de inwoners van Madurodam erop dansen. Of loop vliegensvlug door Schiphol in het klein en leer alles over vliegtuigen. Zelfs de bekendste treinstations zijn er van dichtbij te bekijken. In Madurodam valt genoeg te doen én te beleven met de hele familie.

Zoek het hogerop

In het centrum van Delft staat de toren van de Nieuwe Kerk stevig overeind! Na 376 traptreden knikken de knieën een beetje, maar het is dik de moeite waard… wat een uitzicht! Vanaf 85 meter hoogte kijkt u bij goed weer met gemak tot aan Rotterdam en Den Haag. Zwaai naar de mensen op het plein of maak een leuke selfie. Met de Delftpas beklimt u de toren gratis en zo vaak als u wilt. Bent u weer beneden? Sla dan ook zeker een bezoek aan de Nieuwe Kerk niet over. Met de Delftpas kunt u gratis naar binnen. Bewonder het interieur, het praalgraf van Willem van Oranje en het beroemde pijporgel.
Kijk voor meer leuke activiteiten op de website van de Delftpas. 

 

Uw mening
Uw mening