Open Dag Duurzame Energie

Wat is nodig om klimaatverandering en opwarming van de aarde tegen te gaan? Daarover komt u alles te weten op de Open Dag Duurzame Energie, op zaterdag 9 oktober, bij The Green Village op de TU Delft campus. 

Hoe maken we samen een duurzame toekomst? Welke alternatieven zijn er voor bijvoorbeeld aardgas? Welke innovaties komen eraan? Wat kunt u zelf bijdragen aan een duurzame toekomst? Tijdens de Open Dag Duurzame Energie wordt de energietransitie op een eenvoudige en duidelijke manier uitgelegd.

Rondleidingen, verhalen, infomarkt

Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er rondleidingen langs innovaties op het gebied van duurzaamheid. Er zijn boeiende verhalen te horen van mensen van The Green Village en andere vernieuwers, netbeheerders, de gemeente, de TU Delft en anderen. Ook is er een informatiemarkt met onder meer Deelstroom Delft, Platform 015 duurzaam en Platform energietransitie Delft.

Openlucht-lab

U vindt The Green Village aan de Van den Broekweg 4. The Green Village is een plek voor onderzoek, experiment en demonstratie. In dit Delftse openlucht-laboratorium werken onderwijs, wetenschap, bedrijfsleven, overheid en inwoners samen voor een duurzame toekomst. Mensen wonen en werken er te midden van innovatieprojecten.
 

Wilt u bij de Open Dag zijn? Meld u snel aan, want vol is vol.