Samen zonnepanelen plaatsen?

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Door zelf groene stroom op te wekken, heeft u lagere energiekosten. Zo verdient u de investering in zonnepanelen vanzelf terug. Samen zonnepanelen kopen is nog voordeliger – en het Regionaal Energieloket maakt dat nu ook makkelijker en leuker, met een zonnepanelenactie voor u en uw buren.

De actie begint in Delft-Noord. Wie hier meer over wil weten, is welkom op 25 februari op een webinar hierover, een live uitzending op internet, van 19.30-21.00 uur. Alle Delftenaren zijn welkom. Tijdens het webinar wordt de actie stap voor stap uitgelegd. Deelnemers aan het webinar komen niet in beeld, maar kunnen wel vragen stellen aan het Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist.

Zo aanmelden of terugkijken

Wilt u erbij zijn? U kunt zich aanmelden via de website van het Regionaal Energieloket. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

Wilt u zonnepanelen of collectoren plaatsen op een monumentaal pand of in het beschermd stadsgezicht, zoals de binnenstad, de Nieuwe Plantage of TU noord? Dan heeft u mogelijk een vergunning nodig. Tip: neem, voordat u een omgevingsvergunning aanvraagt, contact op met monumenten@delft.nl. Kijk voor meer informatie en de sneltoetscriteria op de gemeentesite 

Uw mening
Uw mening