Sporten en bewegen nog gemakkelijker

Sporten en bewegen is gezond en leuk! Liefst op eigen niveau, met leeftijdsgenoten en in de buurt. Maar hoe weet u wat er in de buurt  te doen is? Dat vindt u voortaan op de gratis website sportenindelft.nl.  

De website sportenindelft.nl maakt het gemakkelijker om op eigen niveau en in de buurt in beweging te komen. Het is een praktische zoekmachine, ontwikkeld op initiatief van het Delfts Sportakkoord. Op dit moment staan er al zo’n 50 sporten en 25 beweegactiviteiten op de website. Maar uiteindelijk moeten Delftenaren er álle verenigingen en activiteiten kunnen vinden.

Voor leden en niet-leden

Wie structureel wil sporten en ergens lid van wil worden, kan zich aanmelden bij een van de vele verenigingen in Delft. Van schaken tot handboogschieten en van (onderwater)voetbal tot (onderwater)hockey. Maar er zijn ook veel vrijblijvende beweegactiviteiten, waarvoor een lidmaatschap niet nodig is. Denk aan wandelgroepen, spelmiddagen en fietslessen voor vrouwen met een migratieachtergrond. Ook die zijn op de website te vinden.

Uw club op de website?

Met de nieuwe website kunnen clubs, groepen en activiteiten zoveel mogelijk Delftenaren in beweging brengen. Ze kunnen gratis een eigen pagina aanmaken. Staat uw vereniging of activiteit er nog niet opl? Voeg een pagina op de website toe of breng het bestuur, de organisator of trainer op de hoogte!

Foto: Alyssa van Heyst/Uitgesproken Gasten