Terrassen in Delft, wat gaan we doen?

Delft en terrassen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Terrassen zorgen voor gezelligheid, sfeer, drukte en soms voor overlast. De gemeente Delft gaat op 6 en 7 juni in gesprek met inwoners en ondernemers over het nieuwe terrassen- en terrasbotenbeleid.

Uw mening

De gemeente hoort graag uw mening over het huidige beleid en hoe dat nu werkt. De gemeente wil ook weten welke uitdagingen en nieuwe kansen ondernemers en inwoners zien.

Wensen en ideeën

Tijdens twee bijeenkomsten gaan ondernemers en inwoners met elkaar in gesprek. De gemeente zorgt voor gespreksleiders. De gemeente noteert alle wensen en ideeën en gaat hiermee aan de slag.

Waar en wanneer

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 6 juni van 09.30 – 12.00 uur in de Phoenixzaal van Stadscafé Barbaar aan het Sint Agathaplein 4. De tweede bijeenkomst is op woensdag 7 juni van 18.30 - 21.00 uur in het Stadskantoor Delft aan het Stationsplein 1.

Aanmelden

Wilt u ook meedoen aan een bijeenkomst? U kunt zich dan nu aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 2 juni. Er zijn 40 plaatsen per avond beschikbaar. Als er meer aanmeldingen zijn, komt er een derde bijeenkomst. Heeft u vragen? Bel dan met de gemeente via 14015. U kunt vragen naar Marije Paardekooper.