Vaccinatielocatie maandag open

De GGD-vaccinatielocatie in Delft gaat maandag 29 maart open aan de Mozartlaan 664, op het voormalige terrein van voetbalvereniging Delfia. GGD Haaglanden begint met het vaccineren van ongeveer 400 personen per dag. Naarmate er meer vaccins beschikbaar komen, worden er ook meer personen per dag gevaccineerd.

Deze locatie is op termijn geschikt voor circa 800 vaccinaties per dag. In eerste instantie worden medewerkers in de langdurige zorg en mobiele, thuiswonende ouderen gevaccineerd. In de loop van de tijd kunnen ook anderen hier terecht.

Bereikbaarheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ongeveer de helft van het oude voetbalveld is ingericht als parkeerplaats. Reist u met het openbaar vervoer? Dan kunt u gebruikmaken van de Delfthopper-bus, of van de regiotaxi. U dient de Delfthopper of de regiotaxi wel van tevoren te reserveren. Bel voor de Delfthopper 088 655 7727. Bel voor de regiotaxi 088 966 6000. Pashouders van de regiotaxi kunnen ook online reserveren.

Als het niet mogelijk is om hier met eigen vervoer te komen en u heeft hulp nodig: 

  • Hoe u er via met openbaar vervoer moet komen
  • Over het gebruik van de buslijn Delft Hopper
  • Vragen over alternatief vervoer naar de vaccinatielocatie in Delft.

Dan kunt u hierover telefonisch contact opnemen met Delft voor Elkaar:  015-760 02 00.

Op afspraak

U kunt zich alleen op afspraak laten vaccineren. Hebt u van uw huisarts, werkgever of van het RIVM een uitnodiging gekregen voor een coronavaccinatie? Dan kunt u een afspraak maken via het landelijke telefoonnummer uit de uitnodigingsbrief.

Zelf kiezen

U kunt dan zelf kiezen voor de vaccinatielocatie. Vanaf maandag kunt u dus ook kiezen voor deze locatie in Delft. Die is zeven dagen per week open. In eerste instantie van 9.00 tot 17.00 uur (wellicht in de toekomst van 8.00 tot 20.00 uur). Naar verwachting blijft deze locatie tot het einde van het jaar in gebruik.


Kijk voor meer informatie over het vaccineren op de website van GGD Haaglanden.

Uw mening
Uw mening