Vaccineren in Haaglanden

Nederland is vandaag, woensdag 6 januari, begonnen met vaccineren. Delft valt onder de GGD Haaglanden. Die begint op 11 januari met de vaccinaties.

De GGD begint met het zorgpersoneel

De GGD begint met het vaccineren van zorgpersoneel. Dat gebeurt bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.  Als de GGD straks nog grotere groepen gaat inenten, vindt vaccinatie ook op verschillende plekken plaats. Er komen in de loop van de tijd meer plekken bij, ook in de gemeenten zelf.

Testlocaties en vaccinatielocaties blijven apart

Veel mensen willen niet voor een vaccinatie naar een testlocatie komen. Ze zijn bang om een besmetting op te lopen. De GGD verwacht ook dat de teststraten en het personeel van de teststraten nodig blijven voor het testen.

Het zorgpersoneel krijgt een brief

Zorgpersoneel kan een telefoonnummer bellen en zelf een afspraak inplannen. Na het zorgpersoneel en kwetsbare mensen komt uiteindelijk iedereen aan de beurt. U hoeft zelf nu niets te doen. Als u aan de beurt bent, krijgt u bericht.

Wilt u meer weten?

Kijk voor informatie op de website over coronavaccinatie. Meer weten over vaccineren en testen in de regio Haaglanden? Kijk dan op GGD Haaglanden.

Foto: Daniel Schludi op Unsplash

 

 

 

 

Uw mening
Uw mening