Voer campagne voor een goed idee

Heeft u een idee waarmee u Delft nog socialer, veiliger of leuker maakt? En wilt u niet alleen geld inzamelen, maar ook meer mensen betrekken? Misschien is het voeren van een campagne via crowdfundingsplatform Voor je Buurt dan iets voor u. Op dinsdag 30 maart is er van 19.00 tot 21.30 uur een gratis online workshop.

Neem initiatief

Voor je Buurt is er voor iedereen met een goed idee in Delft. Ze denken graag mee en begeleiden initiatiefnemers met het opzetten van een succesvolle campagne. Tijdens deze workshop leert u hoe u mensen enthousiast krijgt voor uw initiatief. U gaat aan de slag om uw verhaal sterker te maken. Ook bedenkt u acties om het doel te bereiken. U leert hoe u een succesvolle campagne voert met een haalbaar doelbedrag, een goede opbouw in uw campagneplan en met leuke beloningen.

Meer weten?

U krijgt veel inspirerende en praktische voorbeelden van meer dan 1000 initiatieven. U gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks. U krijgt ook concrete ideeën en een eerste opzet van de eigen campagne. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en aanmelden op Voor Je Buurt.

Uw mening
Uw mening