Wandel mee door de buurt

Bewoners van de Reinier de Graaf- en Juniusbuurt kunnen op dinsdag 26 oktober meewandelen door de eigen buurt. De wandeling begint om 17.15 uur bij de ingang van het Grotiuscollege aan de Juniusstraat 8.

Toekomst

Gebiedsmanager Henk Twisk en stedenbouwkundige Tess Broekmans vertellen onderweg over de toekomstige plannen. Er gaat namelijk veel veranderen in de buurt. Na de wandeling is er soep en brood. Daarna is er een presentatie van het concept-plan. De presentatie begint om 18.45 uur in het Grotiuscollege.

Alleen de presentatie bekijken

U kunt de wandeling ook overslaan en alleen naar de presentatie van de plannen gaan.  U moet zich voor de wandeling en/of de presentatie van tevoren aanmelden. Dat kan tot vrijdag 22 oktober via een e-mail naar buitenhof@delft.nl.

Op de hoogte blijven

Kunt u er niet bij zijn op 26 oktober? Maar wilt uw wel op de hoogte blijven? Geef dan uw naam en e-mailadres door via buitenhof@delft.nl. De gemeente houdt u dan per e-mail op de hoogte en nodigt u uit voor de volgende bijeenkomsten.

Tweede van drie bijeenkomsten

Dit is de tweede bijeenkomst in een serie van drie bijeenkomsten over het stedenbouwkundig masterplan. In de derde bijeenkomst wordt het concept-masterplan Reinier de Graaf en Juniusbuurt gepresenteerd. Deze vindt begin 2022 plaats.

Goedkeuring

Daarna worden de laatste reacties verwerkt en gaat het masterplan naar het gemeentebestuur. Die bespreekt het plan en keurt het – als alles goed gaat - goed. Kijk voor meer informatie op de speciale pagina over de Reinier de Graafbuurt.