Workshop crowdfunding

Heeft u een goed idee waarmee u uw wijk in Delft socialer, veiliger en/of leuker maakt? En wilt u niet alleen geld en materiaal inzamelen, maar ook andere mensen bij uw idee betrekken? Op 11 oktober is er weer een workshop crowdfunding en campagne voeren.

In twee uur

De gemeente Delft en Voor je Buurt organiseren samen deze gratis workshop. U leert in twee uur de beginselen van crowdfunding en het voeren van een campagne. Ook krijgt u de mogelijkheid om de eerste versie van uw campagne op te zetten en hier feedback op te vragen. Er is voldoende ruimte voor uw vragen en om andere initiatiefnemers te spreken.

Red de Haan

Wie weet wordt úw idee straks werkelijkheid. Anderen gingen u voor. Zo begon de Delftse Militza Vink onlangs de actie ‘Red de haan van de Jac.P. Thijsseschool’. Ruim de helft van het benodigde bedrag is al binnen!

Aanmelden

De workshop vindt plaats op dinsdag 11 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in Delft. De precieze locatie krijgt u via de mail. Er is plaats voor maximaal 12 initiatieven. Per initiatief mogen 2 personen zich opgeven. Trainer is Dionne Doets van Voor je Buurt. Aanmelden kan via een online  formulier.

Maak kans op maximaal 2.000 euro

Wanneer u een crowdfundingcampagne via Voor je Buurt begint, maakt u kans op een bijdrage van de gemeente Delft, van de helft van uw doelbedrag, tot maximaal € 2.000. Uw campagne moet daarvoor bijdragen aan participatie van Delftse inwoners, eigen en gezamenlijke kracht van Delftenaren, veiligheid en een goed sociaal klimaat en/of duurzaamheid en het Delftse milieu. Meer informatie vind je op de Delftse pagina van Voor je Buurt.

Uw mening
Uw mening