Jaap van Konijnenburg

Jaap van Konijnenburg

Accountmanager horeca en mkb in de binnenstad

Accountmanager Jaap van Konijnenburg
Accountmanager Jaap van Konijnenburg

Als accountmanager zijn wij voor ondernemers ‘de gemeente’. Terwijl onze collega’s ons vaak zien als ‘degene die het altijd opneemt voor die ondernemers’. Ik beschouw dat als een teken dat we ons werk goed doen.

Met enige regelmaat willen ondernemers iets wat niet binnen de regels of het beleid past. Toch zeggen we niet meteen nee. Sterker, biedt het plan een meerwaarde voor de stad? Dan gaan we binnen de gemeente tot het uiterste om tot een ja te komen.

In welke mate is een aanpassing van het plan een optie? Kunnen we een ontheffing op de regels verlenen? Wij brengen wensen van ondernemers en beleidsmakers samen. En ervaring leert: in dialoog is meer mogelijk. Als wij samen de opties onderzoeken en de discussie zuiver voeren, krijg je de mooiste resultaten.

Neem het voormalige Vögele-pand op de hoek van de Nieuwstraat en Hippolytusbuurt. Daar kwam ineens 800 m2 vloeroppervlak vrij dat moeilijk was in te vullen. Daar zitten nu 2 prachtige formules in: Bakker Van Maanen en Doppio koffie. Mede door een uitstekende samenwerking met onder andere de SCMD en wat aanpassingen aan het bestemmingsplan .

Contact

Uw mening
Uw mening