Sander den Hollander

Sander den Hollander

Accountmanager mkb

Accountmanager Sander den Hollander
Accountmanager Sander den Hollander

Ik ben een geboren en getogen en vooral trotse Delftenaar met een breed ondernemersnetwerk. De mkb-bedrijven en het Ondernemersfonds zijn voor mij de spelers die mijn werk interessant maken. Ik help ze met vragen die ze niet zelfstandig kunnen oplossen. Bijvoorbeeld omdat de wensen afwijken van bestaand beleid. Of dat ik meerdere partijen bij elkaar breng om oplossingen te vinden. Het melden van een scheve stoeptegel voor de deur kan bij de gemeente digitaal.

Verwacht van mij dat ik vragen zo goed, snel, helder en makkelijk mogelijk beantwoord. Mijn uitgangspunt is altijd om met elkaar een oplossing te vinden. Waarmee de ondernemer, de omgeving en de gemeente tevreden zijn. Ik wil ‘goed, snel, helder, makkelijk’ verder doorvoeren.

Daarom, over ‘makkelijk’ gesproken. Een tip: doe wat digitaal kan, vooral digitaal. En makkelijk hoef je het mij natuurlijk niet te maken. Sterker: waar ik zelf erg trots op ben, heeft juist veel inspanning gekost. Een plekje vinden voor de paardentram. Ik heb daar met veel plezier veel energie in gestoken. Deze ondernemer wist alles over paarden maar had steun nodig om de gemeentezaken te bespreken. Een geschikte plek voor de paarden, opstal materialen enz. En de paardentram rijdt weer!

Contact

Uw mening
Uw mening