Nieuws coronavirus ondernemers

Het coronavirus kan invloed hebben op uw onderneming. Bekijk de mogelijkheden voor hulp en ondersteuning:

Regelingen Wat voor hulp?
Financiële regelingen Overzicht steun- en herstelpakket (Rijksoverheid)
Subsidie coronamaatregelen maatschappelijke organisaties Subsidie voor organisaties die door de coronamaatregelen hun activiteiten niet konden uitvoeren. Aanvragen kan tot 15 juli 2022.
Subsidie voor creatieve makers Heeft u als creatieve maker door de coronacrisis tijdelijk uw werk niet kunnen doen? Dan kunt u bij de gemeente subsidie aanvragen. Aanvragen kan tot 15 juli 2022.

Ook kunt u informatie en hulp krijgen van:

Wie? Wat voor hulp?
Financiële Winkel voor Ondernemers Hulp voor zelfstandig ondernemers in Delft met schulden. 
Bijstand voor zelfstandigen Komt u als zelfstandig ondernemer (tijdelijk) in financiële problemen? En moet u misschien stoppen met uw eigen bedrijf? Dan kunt u een aanvraag doen voor bijstand voor zelfstandigen via de Bbz-regeling. 
Hulp bij heroriëntatie Bent u zelfstandig ondernemer? En heeft u door de coronacrisis minder inkomen gehad? Als u nadenkt over een nieuwe toekomst, staat u er niet alleen voor. U kunt hulp krijgen om u voor te bereiden op nieuwe mogelijkheden.

Uitstel van belastingen

Kunt u als bedrijf of zzp'er de belastingen voor de gemeente en het waterschap niet betalen? Neem contact op met de RBG. Ook kunt u uitstel aanvragen voor verschillende belastingen bij de Belastingdienst.

Geef criminele geldschieters geen kans

Criminele geldschieters maken gebruik van de coronacrisis. Voorkom dat fout geld terechtkomt in goede bedrijven. Geef criminele scheldschieters geen kans.

Meer informatie

Meer informatie over hulp en steunpakketten vindt u op de website van:

Uw mening
Uw mening