Buitenreclame maken

Buitenreclame is reclame op bijvoorbeeld een A0-bord, lantaarnpaal of een bushokje. In Delft mag telkens 1 bedrijf buitenreclame plaatsen. Welk bedrijf dit is, hangt af van het soort reclame. Wilt u reclame maken? Neem dan contact op met het bedrijf dat de reclame plaatst.

Reclame op A0-borden

A0-borden hangen aan 2 kanten om een lantaarnpaal. A0 is het formaat van de poster. De borden hangen op ooghoogte en hebben geen verlichting. Hoffman Outdoor Media zorgt in Delft voor de reclame op A0-borden. U mag geen andere A0-borden of sandwichborden plaatsen.

Hoffman verzorgt ook vaste reclame op een aantal verkeerslichtkasten van de gemeente. U mag geen reclame plaatsen op kasten voor ander nutsvoorzieningen.

Reclame op lantaarnpalen

Dit is reclame via lichtbakken die hoger aan een lantaarnpaal hangen. Hiermee brengt u uw bedrijf onder de aandacht. Of verwijst u naar uw bedrijf. De bakken hebben verlichting van binnen. Zo is de reclame goed te zien in het donker. NPB Media plaatst reclame op lantaarnpalen.

Reclame op bushokjes en vitrines

Bushokjes en tramhokjes (abri's) hebben vaak reclame aan de zijkant. De reclamepanelen hebben verlichting van binnen. Het formaat van de reclame is 2 m2. In Delft zijn ook vrijstaande vitrines met hetzelfde soort reclame. Soms hebben de vitrines vaste reclame. Soms rollende reclame. Een aantal vitrines hebben aan 1 kant een stadsplattegrond. ExterionMedia plaatst de reclame.

Bewegwijzering bedrijventerreinen

Op bedrijventerreinen staan borden met industriële bewegwijzering. Op deze borden kunt u de naam van uw bedrijf en het adres laten plaatsen. Neem contact op met City Outdoor Signs.