Activiteiten Lichtjesweek

Dit jaar is er in Delft niet alleen een Lichtjesavond, maar een Lichtjesweek. Van 14 tot en met 20 december. Wilt u iets organiseren in de Lichtjesweek? Meld uw activiteiten online aan bij de gemeente. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 2021.

Beschrijving

Voor iedereen is het mogelijk om tijdens Lichtjesweek kleine evenementen te organiseren. Dit kan in alle wijken van Delft. Uw activiteiten moeten wel aansluiten bij het thema van Lichtjesweek.

Lichtjesweek

De activiteiten zijn dit jaar gespreid over een week. Dit is onder meer vanwege de veiligheid. Wel blijft Lichtjesavond op 14 december de officiële start. Met een mooi programma op de Markt. Lichtjesweek staat in het teken van winterse kerstsfeer. Waarin vieren en verbinden centraal staat.

Coronamaatregelen

Of alles mogelijk is, hangt sterk af van coronamaatregelen op dat moment. U doet er goed om hier in uw plannen al rekening mee te houden. En uw activiteiten te spreiden in tijd en locatie.

Subsidie

De gemeente wil ondernemers, verenigingen en andere initiatiefnemers de ruimte geven om in de Lichtjesweek activiteiten te organiseren. In alle wijken en op alle dagen. U kunt voor uw activiteiten subsidie aanvragen. Zolang het beschikbare budget het toelaat.

Evenementenvergunning

Het kan zijn dat u voor uw activiteiten een evenementenvergunning nodig heeft.