Informatiebijeenkomst

Op maandag 28 november is er een presentatie van het voorlopig ontwerp voor het Prinsenhof. U bent van harte welkom om bij deze bijeenkomst te zijn. Aanmelden is niet nodig.

Datum Maandag 28 november 2022
Tijd 18.45 uur - Inloop
19.15 uur - Start presentatie
22.00 uur - Einde bijeenkomst
Locatie Museum Prinsenhof Delft
Sint Agathaplein 1

Presentatie voorlopig ontwerp

Tijdens de bijeenkomst blikken we terug. We presenteren het voorlopig ontwerp en kijken vooruit op het project. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Ook kunt u na afloop van de presentatie (rond 21.10 uur) door het museum lopen. Medewerkers van het ontwerpteam, de gemeente en Museum Prinsenhof Delft staan in het museum klaar. U kunt met hen in gesprek gaan. Zij beantwoorden graag uw vragen.  

Presentatie en vragen

Na de bijeenkomst vindt u op deze website de presentatie van de avond terug. Met een overzicht van de vragen die bezoekers tijdens de bijeenkomst hebben gesteld. En de antwoorden daarop.

Openstelling museum

U kunt als deelnemer aan de informatieavond tussen 18.00 en 19.00 uur het museum bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld de tentoonstelling Amalia. Ambitie met Allure en de vaste collectiepresentatie. Ook kunt u het kunstwerk Malawa van Hozan Zangana in de Waalse Kerk bezichtigen. Of bezoek de buitententoonstelling aan de Oude Delft.

Lees meer over de tentoonstellingen op www.prinsenhof-delft.nl en www.dedelftseblik.nl

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar verbouwingprinsenhof@delft.nl.

Uw mening
Uw mening