Schieoevers Safari

Zaterdag 18 juni 2022 was de tweede editie van de Schieoevers Safari. De gemeente organiseerde dit evenement samen met bedrijven en organisaties uit het gebied. Iedereen kon kennismaken met alles wat Schieoevers zo mooi en interessant maakt. Wat er nu al gebeurt in het gebied en wat er de komende jaren gaat gebeuren.

Activiteiten

Tijdens de Schieoevers Safari openden allerlei bijzondere bedrijven hun deuren. Deze bedrijven lieten zien wat zij doen en maken. Bezoekers konden op deze dag ook genieten van kunst en cultuur. En ontspannen en recreëren aan de oevers van de Schie. Er was ook een fietssafari en men kon varen met een fluisterboot. Voor iedereen was iets te vinden.

Projecten

Tijdens de Schieoevers Safari was er ook meer informatie te vinden over verschillende projecten. Waaronder Kabeldistrict, Nieuwe Haven en stationsgebied Delft Campus. Ook gingen bezoekers in gesprek met leden van het kwaliteitsteam van Schieoevers.

Video

Schieoevers Safari 2019

In 2019 was de eerste editie van de Schieoevers Safari. Dit was toen onderdeel van het evenement Ons Delft, maak de stad. Ook tijdens de eerste editie kon iedereen bedrijven op Schieoevers bezoeken. En konden bezoekers fietsen met een gids langs bijzondere plekken aan de Schie.