Werkzaamheden binnenstad

De belangrijkste werkzaamheden in de binnenstad van Delft.

Asvest

Ter hoogte van Asvest 20 worden appartementen gebouwd. De bouw duurt tot en met december 2021. Tijdens een groot deel van de bouw is het fiets- en voetpad dicht.

Brabantse Turfmarkt

Tot en met 13 januari zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Op de plek van het werk is hinder voor het verkeer.

Gasthuislaan

Tot en met april 2021 wordt het riool vervangen. Het deel tussen de Kruisstraat en het Oosteinde is afgesloten voor verkeer. Woningen blijven met loopplanken bereikbaar.

Gasthuislaan

Tot en met december 2021 wordt er gebouwd op de oude V&D-locatie. Hierdoor is de Gasthuislaan afgesloten tussen de Bastiaanpoort en de Kruisstraat.

Hoogbrug

De Hoogbrug, de brug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen de brug gebruiken. Het is nog niet bekend hoe lang de afsluiting duurt.

Ireneboulevard

Tot en met 13 januari wordt er een aansluiting gemaakt met het Van Leeuwenhoekpark. Buiten de spits is de rijbaan iets versmald. Ook is er minder ruimte voor fietsers en voetgangers.

Nieuwe Plantage

Op 11, 12 en 13 januari zijn er boringen voor grondonderzoek. Bij het werk is de weg versmald.

Meer werkzaamheden

Bekijk de plattegrond voor meer werkzaamheden.

Uw mening
Uw mening