Werkzaamheden binnenstad

De belangrijkste werkzaamheden in de binnenstad van Delft.

Gasthuislaan

Tot en met december 2021 wordt er gebouwd op de oude V&D-locatie. Hierdoor is de Gasthuislaan afgesloten tussen de Bastiaanspoort en de Kruisstraat.

Hoogbrug

De Hoogbrug, de brug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer, is in slechte staat. Hierdoor is de brug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen de brug gebruiken. Het is nog niet bekend hoe lang de afsluiting duurt.

Nieuwe Plantage

Tot en met 7 augustus zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Bij het werk is de rijbaan versmald. Verkeer kan blijven passeren.

Oostplantsoen

Tot en met 31 augustus is het deel tussen de Kantoorgracht en Doelenstraat afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden duren langer dan gepland. Dat komt omdat er een monumentale tunnel is ingestort. Deze moet eerst worden gemaakt.

Schoolstraat

Op 5 augustus zijn er tussen 8.00 en 12.00 uur werkzaamheden met een hijskraan. Hierdoor is de straat versmald. Fietsers en voetgangers worden omgeleid omdat ze elkaar niet veilige kunnen passeren. Voetgangers over het Sint Agathaplein. En fietsers over de Binnenwatersloot.

Stationsplein

Tot en met december is het Stationsplein niet te bereiken via de zuidkant.

Meer werkzaamheden

Bekijk de plattegrond voor meer werkzaamheden.

Uw mening
Uw mening