Werkzaamheden Voorhof en Buitenhof

De belangrijkste werkzaamheden in de wijken Voorhof en Buitenhof.

Aart van der Leeuwlaan

Tot en met 9 juni wordt het riool vervangen. Op de plek van het werk is de weg afgesloten. Ook zijn enkele parkeerplaatsen niet bereikbaar. Fietsers worden omgeleid.

Arthur van Schendelplein

Van 8 tot en met 12 juni zijn er werkzaamheden met een kraan. Op de plek van het werk zijn enkele parkeerplaatsen afgesloten.

Buitenhofdreef

Tot en met 3 juli zijn er ter hoogte van de Foulkeslaan werkzaamheden met een hoogwerker. Op de plek van het werk is de halve rijbaan afgezet. Ook is de snelheid maximaal 30 km/uur.

Buitenhofdreef (stad in)

Tot en met 9 juni zijn er werkzaamheden op het deel vanaf de Kruithuisweg naar de Wilhelminalaan.

  • Tot en met 5 juni is 1 rijbaan afgezet. Er is dan nog wel doorgang mogelijk.
  • In de nacht van 8 op 9 juni is de weg volledig afgesloten.

Gebbenlaan

Tot en met 5 juni zijn er werkzaamheden bij de kruising met de Wilhelminalaan. Op de plek van het werk is geen verkeer mogelijk.

Pierre van Hauwelaan

Tot en met augustus 2021 zijn er werkzaamheden bij de kruising met de Buitenhofdreef. Voor gemotoriseerd verkeer is de afslag naar de Buitenhofdreef verkort. Ook is de maximumsnelheid 30 km/uur. Voor fietsers is er een tijdelijke fietsstrook.

Reinier de Graafweg

Tot en met 31 juli wordt de Reinier de Graafweg opnieuw ingericht. Ook wordt het riool vervangen. De noordkant van de weg is de afgesloten. Verkeer wordt over de zuidkant geleid. Het ziekenhuis blijft bereikbaar.

Reinier de Graafweg / Westlandseweg

Tot en met 26 juni zijn er voorbereidende werkzaamheden om de kruising opnieuw in te richten. Tijdens het werk blijft verkeer op de kruising mogelijk. In het laatste weekend van juni is de kruising dicht voor gemotoriseerd verkeer.

Meer werkzaamheden

Zie de plattegrond voor meer werkzaamheden.

Uw mening
Uw mening