Werkzaamheden Voorhof en Buitenhof

De belangrijkste werkzaamheden in de wijken Voorhof en Buitenhof.

Bethelpark

Op het Bethelpark worden woningen en appartementen gebouwd. De bouw duurt tot eind april 2023. Het voetpad langs de bouwplaats aan de zuidkant van de Reinier de Graafweg is afgesloten.

Gerbrandylaan

Tot en met 25 juni wordt het riool vervangen. Bij het werk is de weg dicht voor alle verkeer. Ook is parkeren niet mogelijk.

Industriestraat

Aan de Industriestraat worden woningen gebouwd. Op 11 of 15 juni is de weg dicht voor verkeer. Er rijden op die dag veel betonwagens. De bouw duurt tot december 2022. De Industriestraat is tussen de Neringstraat en de Mercuriusweg versmald. Gemotoriseerd verkeer is in 1 richting toegestaan. Verder zijn de stoep en een aantal parkeervakken afgesloten.

Martinus Nijhofflaan

Bij het Delflandplein komt een woontoren. De bouw duurt tot en met augustus 2023. Rondom de bouwplaats is lichte hinder voor fietsers en voetgangers.

Pierre van Hauwelaan

Tot en met 30 juni zijn er werkzaamheden bij de kruising met de Buitenhofdreef. De afslag naar de Buitenhofdreef is verkort. Ook is de maximumsnelheid 30 km/uur. Voor fietsers is er een tijdelijke fietsstrook.

Meer werkzaamheden

Bekijk de kaart voor meer werkzaamheden.