Werkzaamheden Voorhof en Buitenhof

De belangrijkste werkzaamheden in de wijken Voorhof en Buitenhof.

Bethelpark

Op het Bethelpark worden woningen en appartementen gebouwd. De bouw duurt tot eind april 2023. Het voetpad langs de bouwplaats aan de zuidkant van de Reinier de Graafweg is afgesloten.

Gerbrandylaan

Tot en met 10 maart wordt het riool vervangen. Bij het werk is de weg dicht voor alle verkeer.

Griegstraat

Tot en met 2 april krijgen parkeervakken en de stoep een nieuwe bestrating. Op de plek van het werk is de rijbaan smaller.

Industriestraat

Op de hoek van de Industriestraat en Mercuriusweg worden woningen gebouwd. De bouw duurt tot januari 2022. Door de bouw is de Industriestraat tussen de Neringstraat en de Mercuriusweg versmald. Gemotoriseerd verkeer is in 1 richting toegestaan. Verder zijn de stoep en een aantal parkeervakken afgesloten.

Pierre van Hauwelaan

Tot en met augustus 2021 zijn er werkzaamheden bij de kruising met de Buitenhofdreef. Voor gemotoriseerd verkeer is de afslag naar de Buitenhofdreef verkort. Ook is de maximumsnelheid 30 km/uur. Voor fietsers is er een tijdelijke fietsstrook.

Vrijheidslaan en omgeving

Op 23 februari, 25 februari en 1 maart zijn er graafwerkzaamheden op de Vrijheidslaan en omliggende straten. Bij het werk is de stoep afgesloten. Ook op een aantal plekken is de weg versmald. Of helemaal afgesloten voor verkeer.

Meer werkzaamheden

Zie de plattegrond voor meer werkzaamheden.

Uw mening
Uw mening