Frank van Olmen

Frank van Olmen
Frank van Olmen

Trouwambtenaar Frank van Olmen stelt zich voor.

Frank van Olmen

Met z'n allen zorgen we er voor dat het in de trouwzaal een sfeervol gebeuren is. Waar later nog lang met plezier naar zal worden teruggekeken.

Frank van Olmen
Frank van Olmen

Al heel wat jaartjes ben ik huwelijksambtenaar in Delft. Ik ben dit werk ooit begonnen vanuit de visie dat een huwelijksvoltrekking persoonlijker kan. En dat bij de uitvoering veel meer rekening kan worden gehouden met de wens van het bruidspaar.

En zo kan het voor komen dat een huwelijk op zeer informele wijze wordt voltrokken. Maar natuurlijk wel rechtsgeldig volgens de wet!

De taak van huwelijksambtenaar is vanuit dat oogpunt zeker serieus. Je kan dit werk dan ook niet onder de noemer 'hobby' scharen. Zoals sommige mensen wel eens een beetje ondoordacht zeggen. Bij de uiteindelijke rechtshandeling vertegenwoordig je de staat Nederland. Het jawoord zal ik daarom altijd volgens de regels uitvoeren.

Maar de hele ceremonie er om heen kan alle kanten op gaan. Vaak kleed ik mezelf in toga. Dit is echter geen verplichting. Wat tot gevolg kan hebben dat ik soms heel anders de zaal verlaat dan hoe ik binnenkwam.

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: alle dagen van de week tot 17.00 uur (niet beschikbaar tot zeker half september 2022)
  • Vreemde talen: Engels, Duits en Spaans

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

Uw mening
Uw mening