Week van de ontmoeting

De Delftse coalitie Een tegen eenzaamheid organiseert voor de vierde keer de Week van de ontmoeting. Van 29 september t/m 6 oktober vinden vele activiteiten plaats om Delftenaren dichter bij elkaar te brengen. 

Programma 

Alle activiteiten van de Week van de ontmoeting staan in het teken van ontmoeten en nieuwe mensen leren kennen. Iedereen is welkom. Want eenzaamheid aanpakken is in Delft een kwestie van samen doen. Zo kunt u bijvoorbeeld luisteren naar een mooi verhaal, meedoen met bingo of genieten van een natuurwandeling.

Zelf iets betekenen?

Ook buiten de Week van de ontmoeting zijn er in Delft activiteiten om elkaar te ontmoeten. Kijk op de websites van de deelnemende organisaties voor het aanbod. Daarnaast zijn vrijwilligers altijd welkom. Wilt u actief worden als vrijwilliger? Of wilt u ervaren of vrijwilligerswerk iets voor u is? Meld u dan aan bij een van de deelnemende partijen. 

Delftse coalitie tegen eenzaamheid

De Week van de ontmoeting is onderdeel van het landelijke actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’. In de Delftse coalitie tegen eenzaamheid werken maatschappelijke organisaties en ondernemers samen. Delft voor Elkaar, Humanitas, SSBO, Pieter van Foreest, de kerken en de gemeente Delft vormen de kern.

Ontmoetingskoffie bij KopieKoffie

Van 29 september t/m 6 oktober bent u welkom bij KopieKoffie voor een kopje koffie. U kunt dan een ‘Ontmoetingskoffie’ bestellen. U koopt een koffie voor uzelf en krijgt een koffie cadeau om te delen met een ander. U vindt KopieKoffie aan de Chopinlaan 377. De koffie staat klaar op:

Maandag 12.30 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 14.00 uur
Zondag 15.30 - 17.30 uur

Kijk voor meer informatie op www.kopiekoffie.nl.

Geen vervoer? Neem de Budd-bus!

Heeft u geen vervoer naar de activiteiten in de Week van de ontmoeting? Dan kunt u gebruik maken van de Budd-bus. Deze bus rijdt op vrijdag 30 september en maandag 3 t/m woensdag 5 oktober. Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Delft voor Elkaar via (015) 760 02 00 of administratie@delftvoorelkaar.nl.

Uw mening
Uw mening