Afspraak maken of annuleren

Bezoekt u binnenkort de gemeente? Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs? Maak eerst een afspraak.

Beschrijving

De gemeente heeft de mogelijkheid voor afspraken verruimt. U kunt nu ook weer online een afspraak maken. Door de coronamaatregelen kunt u niet voor alle producten online een afspraak maken. Staat uw keuze er niet bij? Bel dan 14015 voor een afspraak.

Openingstijden

De gemeente heeft de openingstijden en dienstverlening beperkt. Het stadskantoor is op afspraak open van 8.30 tot 15.30 uur. Op vrijdagavond blijft het stadskantoor gesloten.

Extra druk

Door de coronamaatregelen is het extra druk bij het stadskantoor. Hierdoor kan het langer duren voordat u op afspraak terecht kunt.

Mondkapje op

In alle publieke binnenruimtes is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt ook voor het stadskantoor. Komt u naar de gemeente? Doe dan een mondkapje op.

Afspraak wijzigen of annuleren

Komt de afspraak u toch niet uit? Vergeet niet om uw afspraak te annuleren. U kunt ook 14015 bellen om uw afspraak te wijzigen.

Online aanvragen

Wist u dat u veel producten ook online kunt aanvragen? Een bezoek is dan niet nodig.

Altijd gratis

Een afspraak maken is altijd gratis. Er zijn bedrijven die voor u een afspraak regelen tegen betaling. Maak hier geen gebruik van. De gemeente werkt niet samen met deze bedrijven.