Energie besparen

Steeds meer mensen krijgen te maken met stijgende energieprijzen. Het energieverbruik in onze woningen kan vaak flink omlaag. Bijvoorbeeld door goed te isoleren. Met slimme kleine aanpassingen kunt u al snel veel energie besparen. En de stijging van uw energierekening afremmen.

Slimme bespaartips

Energie besparen kan heel eenvoudig, zonder dat het u veel geld kost. Korter douchen, lampen uit en apparaten niet op stand-by laten staan, scheelt al op uw energierekening. Ook eenvoudige maatregelen als tochtstrips, een waterbesparende douchekop en radiatorfolie kunnen helpen.

Op de website van van het Energieloket vindt u meer tips om energie te besparen. Ook op de website van 015 Duurzaam vindt u volop informatie om zelf aan de slag te gaan in uw woning.

Energie besparen voor huurders

Ook als huurder kunt u energie besparen. Voor grote maatregelen heeft u toestemming nodig van de verhuurder. Met kleinere maatregelen in en rondom uw huis kunt u zelf aan de slag. Kijk voor de beste energiebesparende maatregelen, producten en tips op de website van het Energieloket.

Online bijeenkomst energie besparen

Het Energieloket Delft heeft in maart 2022 een online bijeenkomst gehouden over energie besparen voor huurders. Het Energieloket behandelde veelgestelde vragen. En gaf tips om minder gas en elektriciteit te gebruiken.

Wilt u de online bijeenkomst terugkijken? Meld u aan op de website van het Energieloket Delft en ontvang een terugkijklink.

Meer informatie