eHerkenning

Vraagt u als bedrijf online een product of dienst aan bij de gemeente? Dan heeft u eHerkenning nodig om in te loggen. Heeft uw bedrijf nog geen eHerkenning? Vraag dan eHerkenning aan bij een van de gecertificeerde leveranciers.

Beschrijving

eHerkenning is een digitale identificatie voor uw bedrijf. Met eHerkenning kunt u zich als zakelijke afnemer identificeren wanneer u online zaken doet met de overheid. Voor de gemeente Delft heeft u eHerkenning op niveau 1 nodig.

Waarvoor nodig?

Met eHerkenning kunt u producten aanvragen zoals een Verklaring omtrent gedrag, omgevingsvergunning, bodeminformatie of een melding openbare ruimte doen. Ook kunt u hiermee inloggen op uw Bedrijfsinternetpagina. Parkeerproducten kunt u tijdelijk nog niet met eHerkenning aanvragen.

Veilig en betrouwbaar

Met eHerkenning kunt u terecht bij alle aangesloten overheidsorganisaties. Zo kunt u eenvoudig en betrouwbaar gegevens uitwisselen. Overheden weten dankzij eHerkenning met welk bedrijf ze te maken hebben en of medewerkers gemachtigd zijn om namens het bedrijf te handelen. 

Kosten

Er zijn geen kosten.

Uw mening
Uw mening