Werkzaamheden binnenstad

De belangrijkste werkzaamheden in de binnenstad van Delft.

Asvest

Ter hoogte van Asvest 20 worden appartementen gebouwd. De bouw duurt tot en met december 2021. Tijdens een groot deel van de bouw is het fiets- en voetpad dicht.

Gasthuislaan

Tot en met december 2021 wordt er gebouwd op de oude V&D-locatie. Hierdoor is de Gasthuislaan afgesloten tussen de Bastiaanpoort en de Kruisstraat.

Hoogbrug

De Hoogbrug is in slechte staat. Dit is de brug vanaf de Zuidwal richting de Lange Geer. De brug is afgesloten voor alle verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers. Het is nog niet bekend hoelang de brug is afgesloten.

Kolenhavenbrug

Tot en met 23 oktober is er groot onderhoud aan de brug. Overdag is de rijbaan smaller. Tussen 19.00 en 7.00 uur is de brug dicht voor alle verkeer.

Kolk

Tot en met 29 oktober zijn er werkzaamheden aan de kade en kademuren. Het werk vindt plaats vanaf het water waardoor verkeer er weinig last van heeft. Er kunnen wel maatregelen voor het verkeer zijn als er werk aan de bruggen is.

Oosteinde

Tot en met 3 december zijn er werkzaamheden aan de kademuren. Bij het werk is parkeren niet mogelijk.

Oude Delft

Op 25 en 26 oktober worden er kabels gelegd bij nummer 51. Bij het werk is de weg dicht voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren.

Oude Delft - Noordeinde

Van 25 oktober tot en met 1 november is er onderhoud aan de brug tussen de Oude Delft en het Noordeinde. Tijdens het werk is de brug dicht voor verkeer.

Sint Sebastiaansbrug

Op 20 en 21 oktober zijn er werkzaamheden bij de brug. Bij het werk is het fietspad dicht.

Meer werkzaamheden

Bekijk de kaart voor meer werkzaamheden.