Meer trouwlocaties

Naast het stadhuis kunt u in Delft ook op andere locaties trouwen of een partnerschap aangaan. Deze locatie moet aan een aantal voorwaarden voldoen en door de gemeente zijn aangewezen als trouwlocatie.

Trouwlocaties 

Trouwtijden

Er gelden geen vaste tijden. U kunt zelf uw dag en tijdstip kiezen. Overleg de mogelijkheden wel eerst met de beheerder of eigenaar van de locatie.

Locatie reserveren

Wilt u op een van deze locaties trouwen of een partnerschap aangaan? Maak dan eerst een afspraak met de beheerder. Meld de locatie, datum en tijdstip na het reserveren bij de gemeente. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap. De gemeente zorgt voor een trouwambtenaar.

Trouwlocatie aanwijzen

Heeft u een locatie uitgezocht die niet in het overzicht voorkomt? Laat de beheerder de locatie dan eerst aanwijzen tot trouwlocatie.

Duur van de ceremonie 

Net als in het stadhuis duurt de ceremonie op een locatie ongeveer 30 minuten. Het is niet mogelijk om langer gebruik te maken van de trouwambtenaar.

Kosten

De tarieven zijn hetzelfde als voor een huwelijk of partnerschap in het stadhuis. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor het gebruik van de locatie. Neem hiervoor contact op met de beheerder van de locatie.

Parkeren

Voor trouwlocaties anders dan het stadhuis is het niet mogelijk om een parkeerontheffing te krijgen.

Stadhuis geen reservelocatie

Het stadhuis is geen reservelocatie als uw huwelijk of partnerschap op de locatie niet door kan gaan.