Bianca Strooker

Bianca Strooker
Bianca Strooker

Trouwambtenaar Bianca Strooker stelt zich voor.

Bianca Strooker

Jullie dag, jullie liefde, jullie wensen! Samen gaan we de ceremonie zo invullen dat deze onvergetelijk wordt! Ontspannen, warmtevol, met humor en plezier!

Bianca Strooker
Bianca Strooker

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!! Jullie kijken wellicht al vol spanning en enthousiasme uit naar jullie grote dag! Het 'uitzoeken' van de trouwambtenaar is een heel belangrijk onderdeel van de voorbereidingen. Want je wilt iemand die bij je past, die je begrijpt en die de ceremonie begeleidt zoals jullie het voor ogen hebben! En daarbij wil ik jullie helpen! 

Ik ben Bianca Strooker, geboren en getogen Delvenaar. En nog steeds woon ik met veel plezier in deze prachtige stad. Al ruim 20 jaar ben ik stewardess bij de KLM. En als ik niet aan het werk ben dan vind ik het heerlijk om in ons huis te klussen, toneel te spelen of naar het theater te gaan. Ik woon samen met de liefdes van mijn leven: mijn echtgenoot Michiel en onze hond Noortje.

Maar genoeg over mij. Het gaat tenslotte om jullie. Jullie gaan trouwen! Samen wil ik ervoor zorgen dat jullie dag onvergetelijk wordt. Van tevoren kom ik uiteraard op kennismakingsgesprek en gaan we jullie wensen bespreken en helder krijgen. Deze wensen kunnen heel uiteenlopend zijn. Willen jullie dat ik een speech voordraag? Of willen jullie zelf iemand iets laten voordragen, jullie eigen geloftes uitspreken, eventuele kinderen een prominente rol laten spelen, alles kan!

Het is jullie ceremonie. Het officiële gedeelte neem ik uiteraard voor mijn rekening. Bij de verdere invulling help ik graag en geef uitleg en advies! 

Het is voor mij een eer en een heel groot plezier om mensen te mogen trouwen. Elkaar trouw beloven in het bijzijn van al jullie geliefden is een prachtig gegeven! Graag draag ik daar mijn steentje aan bij.

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: donderdag tot en met zaterdag, even weken ook op woensdag
  • Vreemde talen: Engels

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.