Casper van der Hoorn

Casper van der Hoorn
Casper van der Hoorn

Trouwambtenaar Casper van der Hoorn stelt zich voor.

Casper van der Hoorn

Traditioneel of modern? Op zoek naar een persoonlijke, warme en humorvolle trouwdag, dan zit je bij mij goed. Jullie verhaal staat centraal!

Casper van der Hoorn
Casper van der Hoorn

Jullie trouwdag. Een van de weinige momenten in het leven waarbij echt alle mensen bij elkaar komen die voor jullie belangrijk zijn. 

Ik ben Casper, samenwonend met mijn vriend in Den Haag. En sinds 2021 trouwambtenaar voor de gemeente Delft. Met mijn frisse blik kan ik veel toevoegen aan jullie huwelijksdag. En ben ik tijdens de ceremonie de waardevolle link tussen het bruidspaar en de ambtelijke verplichtingen.

Daarnaast ben ik in het dagelijks leven werkzaam in het AFAS Circustheater, waarbij ik als Manager Front of House verantwoordelijk ben voor het aansturen van het theater-team. Excelleren op een zo hoog mogelijk hospitality-niveau en het motiveren van de medewerkers voor een ultieme gastbeleving staan hierin centraal. Iets wat mij erg goed bevalt omdat je collega's stimuleert en gasten een memorabele dag kan bezorgen. 

In een tijd waar het gevoel van samenzijn nog meer wordt gewaardeerd zal ik mijn uiterste best doen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Samen met de personen die jullie zo lief hebben.

Op naar een prachtige trouwdag - tot snel!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: woensdagmiddag, vrijdag, zaterdag en zondag
  • Vreemde talen: Engels, welkomstwoord in Duits of Frans

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.