Ferry Spigt

Ferry Spigt
Ferry Spigt

Trouwambtenaar Ferry Spigt stelt zich voor.

Ferry Spigt

Persoonlijk, warm en uitgesproken. Laten we er een prachtdag van maken!

Ferry Spigt
Ferry Spigt

Een huwelijksceremonie is een moment bomvol liefde. Twee mensen die ten overstaan van elkaar en van al hun dierbaren zich kwetsbaar durven op te stellen en beloven lief te hebben is voor mij liefde in het kwadraat!

Naast trouwambtenaar werk ik als leerkracht, theatermaker en regisseur. Als theatermaker ben ik dol op verhalen. Om te vertellen, te delen en te beleven. Dat is de reden waarom ik dol ben op huwelijksceremonies en waarom het stiekem een droom is die ik kan verwezenlijken; deel uitmaken van de verhalen die ertoe doen in het leven!

In een voorgesprek hoor ik graag hoe jullie verhaal is begonnen en welke wegen de liefde bij jullie heeft bewandeld. Wanneer waren de eerste knikkende knieën? Een eerste onhandige zoen? En wanneer sloeg dat eerste vonkje over in een vuur?

Voor mij is het een eer om dit verhaal te mogen delen op een manier die bij jullie past. Ik kijk graag samen hoe jullie het moment willen vormgeven om ervoor te zorgen dat het een prachtige herinnering wordt.

Hopelijk tot snel!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: dinsdag (om de week), woensdag en zaterdag 
  • Vreemde talen: Engels

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.