Leja van der Hoek

Leja van der Hoek
Leja van der Hoek

Trouwambtenaar Leja van der Hoek stelt zich voor.

Leja van der Hoek

'Ontspannen' en 'feestelijk', maar zeker ook 'stijlvol' en 'onvergetelijk'. Het zijn woorden die voor mij bij het sluiten van een huwelijk er echt toe doen.

Leja van der Hoek
Leja van der Hoek

Trouwen doe ik met heel veel plezier. 

Ik vind het bijzonder en eervol op zo'n speciale dag in het leven van 2 mensen, en ook van hun dierbaren, namens de overheid een rol te mogen spelen. Omdat ieder stel uniek is, is elke huwelijksplechtigheid maatwerk.

Met en voor mensen werken betekent dat zorgvuldigheid en respect op de eerste plaats komen. Voorafgaand aan hun huwelijk ga ik graag in gesprek met het bruidspaar. Stel hen dan vragen, luister en probeer me in te leven in hun gedachtewereld en situatie. Vervolgens span ik me in om hun wensen te realiseren.

Of het gaat om een ceremonie in de trouwzaal of op een andere locatie. Of om een gezelschap met 100 gasten of een intieme trouwerij op bijvoorbeeld de eigen volkstuin. Elke situatie heeft zijn eigen charme en krijgt ook een eigen, zelfgekozen sfeer.

Ik hoop in de toekomst nog veel huwelijken te mogen sluiten. En zo bij te dragen aan prachtige momenten voor bruidsparen. Het blijft immers een feest!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: alle dagen van de week, behalve dinsdag
  • Vreemde talen: Engels en minstens een welkomstwoord in bijna elke taal

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.