Leora Tonus

Leora Tonus
Leora Tonus

Trouwambtenaar Leora Tonus stelt zich voor.

Leora Tonus

Bruidspaar, gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Samen gaan we daar een onvergetelijke dag van maken.

Leora Tonus
Leora Tonus

Wellicht ben ik degene die jullie gaat verbinden, dus stel ik stel mij graag even voor. Ik ben Leora Tonus, Delftenaar, maatschappelijk bewogen beleidsadviseur, getrouwd en trotse moeder van een zoontje. Mijn omgeving omschrijft mij als betrokken en warm. Iemand die in alles wat ik doe aandacht en enthousiasme stop. 

Jullie ceremonie is het moment waarop je vol bewustzijn en liefde voor elkaar kiest en iedereen mag dat weten. Een feestelijke gelegenheid, die je met zorgvuldigheid voorbereidt. En waar je met veel voorpret naartoe leeft. In ons eerste gesprek ben ik benieuwd naar wie jullie zijn en naar jullie verhaal. Van kleine details tot grote levensgebeurtenissen of toekomstplannen, het mag allemaal.

Een ceremonie die bij jullie past, traditioneel of onconventioneel. In ieder geval één waar jullie nog vaak met een fantastisch gevoel aan terug zullen denken, daar zal ik voor zorgen. Samen gaan we deze tot in de puntjes voorbereiden. 

En dan is jullie dag daar, we zien elkaar weer en jullie hebben nog maar één taak: Genieten! 

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: woensdag, donderdag, vrijdag (alleen even weken), zaterdag en zondag
  • Vreemde talen: Engels, welkomstwoord of gedicht in andere talen bespreekbaar

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.