Linda Steeds

Linda Steeds
Linda Steeds

Trouwambtenaar Linda Steeds stelt zich voor.

Linda Steeds

Allereerst: van harte gefeliciteerd met elkaar! 

Er breekt een drukke en leuke tijd voor jullie aan: een datum en locatie kiezen, een (trouw)jurk en/of pak kopen, die allerlekkerste bruidstaart uitzoeken. En niet te vergeten, een trouwambtenaar vragen.

Linda Steeds
Linda Steeds

Als trouwambtenaar vind ik het heel belangrijk dat ik jullie echt leer kennen, zodat jullie een ceremonie krijgen die ook echt over jullie gaat. 

We hebben een uitgebreid voorgesprek waarin jullie je wensen en ideeën uitspreken. Groots en meeslepend, intiem met alleen jullie naasten, met of zonder kinderen, (deels) in het Engels? Allemaal goed. Eigen geloftes, een speech, een gedicht, mooie muziek, of juist liever niet teveel poespas? Ook prima. Het gaat erom dat de ceremonie bij jullie past en bijdraagt aan deze dag die jullie nooit meer zullen vergeten. 

Je kunt mij omschrijven als persoonlijk, warm, eerlijk en ik hou van de lach én van de traan. Ik ben in het dagelijks leven moeder, partner van en ik ben het baasje van de meest eigenwijze hond op deze aardbol. Ik geef Nederlands op een hogeschool en daarnaast begeleid ik studenten bij het bereiken van hun doelen.

In het onderwijs is elke dag anders, bij een huwelijk heeft elk koppel ook iets unieks. Dat maakt beide banen juist zo leuk en afwisselend. Ik verheug me erop jullie te leren kennen en ik wens jullie voor nu heel veel succes met de verdere voorbereidingen voor jullie mooie dag!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: vrijdag, zaterdag, zondag, in de schoolvakanties (regio midden) zijn de andere dagen in overleg ook mogelijk
  • Vreemde talen: Engels, het welkomstwoord kan in Frans of Duits

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.